Vánoční dárky pro ženy? SAYU potěší každou generaci!

Dělíte dárky na buď krásné, nebo praktické? Není třeba dělat kompromisy – raději s klidem sáhněte po takovém, který splňuje oba požadavky! V SAYU jich máme celou řadu, a to pro ženy každého věku.

Menstruační kalhotky

Ať už chcete obdarovat svou maminku, sestru, nebo třeba přítelkyni, elegantní menstruační kalhotky s jemným merinem jsou skvělým dárkem! Sluší a zároveň hýčkají, co víc si přát?

S těmito modely rozhodně nešlápnete vedle:

  • MODAL Klasické černé. Ty jsou takovými „malými černými“ mezi prádlem – střih se dá nosit na více způsobů, zároveň se díky minimalistickému vzhledu hodí pro každou situaci. Tenká a prodyšná funkční vložka ochrání při silné menstruaci. K dostání jsou i v upraveném dívčím střihu nebo v odvážnějším odstínu Viva Magenta.
  • Klasické s krajkou nugát. Nádherné propojení ekokrajky, funkční vložky vysoké savosti s vylepšenou technologií SAYUtech a nenápadného, ale slušivého odstínu dohromady tvoří úžasně sofistikovaný kousek.

Tip: Vybrat ten správný typ i velikost pro někoho jiného se může jevit jako oříšek – v tomto článku jsme pro vás připravili pár rad, jak na to. A když se náhodou netrefíte, do 15. ledna lze kalhotky vyměnit za jiné.

Vánoční sada

Zaslouží si vaše blízká extra dávku péče? Sáhněte rovnou po celém setu! Můžeme vám prozradit, že menstruační kalhotky SAYU jsou tak trochu návykové – zcela bez pochyb tu proto platí pravidlo, že čím více, tím lépe... Který set vyberete?

  • MODAL v červené – Menstruační kalhotky MODAL na spaní bordó, MODAL Viva Magenta a bylinkový čaj Bolestivé ženské dny.

Červené menstruační kalhotky

  • MODAL v černé – Tři kusy menstruačních kalhotek MODAL Klasické černé.

černé menstruační kalhotky v klasickém střihu

  • Luxusní set – Model roku 2023 Černé brazilky, Klasické s krajkou nugát, Lanolinové mýdlo na praní, Velké intimní mýdlo, svíčka Levandule & citron

Krajkové menstruační kalhotky

Nadčasové tričko z merina

Kouzlo trička z kvalitní merino vlny tkví jak v materiálu, tak v jeho vzhledu. Tenká příze merino vlny je totiž jemná jako hedvábí, ale má termoregulační vlastnosti, díky kterým zahřeje, když je chladno, ochladí, když je horko. Navíc brání množení mikroorganismů, takže se netvoří zápach.

Zdánlivě jednoduchý a nenápadný vzhled z něj zase dělají základní kámen šatníku – obdarovaná ho totiž využije pod sako do kanceláře, k legínám na jógu i k sukni do divadla. Zkrátka horký adept na nejoblíbenější kousek!

Bylinné čaje

Čaje Bolestivé ženské dny i Silné měsíčky obsahují směsi bylin, jejichž účinky znějí skoro kouzelně. Uleví totiž menstruační bolesti, osvěží tělo a pomohou játrům i cévní soustavě – navíc ale chutnají tak dobře, že je šálek čaje sám o sobě radostí. A jistě si získáte bonusové body, pokud čaj nejen darujete, ale i uvaříte, až bude nejvíce potřeba.

Přírodní mýdlo

Nimbový olej, čerstvý jogurt, med a výběr esenciálních olejů – ani nemusíme vědět, co je výsledkem, už jen ingredience zní lákavě! Dohromady však tvoří jemné mýdlo na intimní hygienu, jehož přírodní složení má blahodárný vliv také na pokožku celého těla.

A přidejte k němu rovnou i mýdlo z přírodního lanolínu, které na oplátku jemně pečuje o menstruační kalhotky. Jako zajímavost přidáváme i zpětnou vazbu našich zákaznic, které si pochvalují, že navíc z rukou odstraňuje skvrny, se kterými jiná mýdla zápasí!

Svíčka ze sójového vosku

Ručně litá svíčka s esenciálními a vonnými oleji provoní a ozdobí interiér a zpříjemní domácí večery. Po dohoření navíc zůstane upcyklovaná sklenka z vinné láhve, která bude těšit nejen milovnice zero waste.

Dárkový poukaz to jistí

Víte úplně přesně, koho by menstruační kalhotky SAYU potěšily, ale vůbec si nevíte rady s tím, které by to měly být? Nevadí, nechte ho přímo na obdarované! Dárkové poukazy u nás pořídíte v hodnotách 500–5000 Kč a získáte tak absolutní jistotu, že své blízké dopřejete nejen ten pravý SAYU kousek, ale navíc i zážitek z výběru.

Už máte jasno? Tak hurá na e-shop! Vybírejte bez obav – v případě, že se s dárkem netrefíte, ho můžete až do 15. ledna vyměnit. Rádi vám také s výběrem poradíme, stačí nám napsat.

Zpět na Všechny příspěvky