SAYU pod stromeček? No jasně, stačí správně vybrat!

VÁNOCE V BORDÓ  Menstruační kalhotky mohou být skvělým dárkem pod stromečkem, ať už chcete obdarovat svoji maminku, sestru, přítelkyni nebo kamarádku...

SAYU pod stromeček? No jasně, stačí správně vybrat!

Chcete pod stromečkem udělat radost přítelkyni, mamince, sestře nebo třeba kamarádce? Menstruační kalhotky SAYU jsou ideálním dárkem pro milovnice elegance, udržitelnosti i pohodlí. Vybrat ten správný model se ale může zdát jako celkem zapeklitý úkol. My pro takový případ připravili malého průvodce, který vám výběr ideálního dárku usnadní. Podívejte se na pár tipů, jak k Vánocům vybrat SAYU kalhotky, které pod stromečkem vyvolají nefalšované nadšení! Nebo rovnou sáhněte po dárkové sadě, složené z těch nejoblíbenějších modelů.

 Dárková sada potěší obdarovanou a ušetří peněženku

Abychom vám vánoční výběr o něco ulehčili, sestavili jsme pro vás dárkové sety. Kalhotky teď pořídíte v cenově zvýhodněné sadě s elegantní nepropustnou taštičkou a jemným lanolinovým mýdlem na jejich praní. Předvýběr jsme udělali za vás a vybrali ty úplně nejoblíbenější modely, ověřené spoustou spokojených zákaznic. Každý z nich je sázkou na jistotu: Svůdné brazilky zaručeně vykouzlí sexy zadek, kouzelné light kalhotky jsou zase tak lehké, že se dají nosit i v běžné dny.

Jak vybrat ideální model?

Dáváme si záležet na tom, aby si u nás vybrala opravdu každá. Dobrá zpráva tedy je, že ideální kalhotky právě pro vaši blízkou se v našem sortimentu nejspíš nachází, stačí už jen vybrat, které to jsou!

Zásadní budou tři kritéria: styl, velikost a savost. 

Zkuste se zamyslet, jaký má obdarovaná styl. Chodí oblečená spíše minimalisticky, elegantně či třeba romanticky? Preferuje světlé, či tmavé barvy? Nosí kalhoty a sukně do pasu, nebo spíš bokovky? Až si v hlavě uděláte obrázek, přizpůsobte mu výběr modelu.

Volba velikosti je u menstruačních kalhotek klíčová, jedině v té správné jsou totiž dokonale pohodlné a funkční. Ideální je znát obvod pasu a boků, který potom u každého modelu můžete porovnat s velikostní tabulkou. Chápeme ale, že ty zcela nenápadně získáte jen velmi těžko, nechceme vám přece zkazit moment překvapení... V případě, že tyto rozměry neznáte, sáhněte po konfekční velikosti (té evropské, značené jako “EU”), ve které obdarovaná běžně nosí spodní části oděvu. 

Už víte přesně, co pořídit, ale ještě vás trochu zarazily kapičky značící sílu savosti? Naše menstruační kalhotky vyrábíme ve čtyřech úrovních savosti, v podstatě ale nemůžete sáhnout vedle. Využití totiž najde každá, jen přijdou na řadu v rozdílné dny menstruace. Ta vysoká a maximální je ideální pro první dny, až potom přijdou na řadu kalhotky střední a nízké savosti. Nenechte se tedy nijak zmást, na tuto otázku neexistuje špatná odpověď…

Nebojte se nás zeptat, rádi poradíme

Je toho na vás trochu moc? Rádi vám s výběrem poradíme. Vy skvěle znáte obdarovanou, my zase naše kalhotky, společně tedy jistě vykoumáme dokonalý dárek. Zavolejte nám nebo napište, jsme pro vás k dispozici na kontakt@sayu.cz nebo na čísle +420 773 739 774.

Dárkový poukaz to jistí

Víte úplně přesně, koho by menstruační kalhotky SAYU potěšily, ale vůbec si nevíte rady s tím, které by to měly být? Nevadí, nechte ho přímo na obdarované! Dárkové poukazy u nás pořídíte hned v několika hodnotách a máte tak absolutní jistotu, že své blízké dopřejete nejen přesně ten model, po kterém touží, ale navíc i zážitek z výběru.

 A v nejhorším je můžete vrátit

Kdyby došlo na nejhorší a netrefili jste se s výběrem modelu nebo velikosti, nebojte se, nepoužité zboží můžete bez problémů vrátit. A abyste si zařizováním nezkazili vánoční idylku, lhůtu pro vrácení jsme u předvánočních objednávek prodloužili na 30 dní. 


Cítíte se už o něco jistější v kramflecích? Tak to se můžete rovnou vrhnout na výběr na e-shopu. A jestli to pořád není úplně ono, podívejte se třeba na článek, který vám představí naše bestsellery. Nebo nám zkrátka napište, moc rádi vám poradíme.

Zpět na Všechny příspěvky