Elegance, romantika nebo střízlivý minimalismus? Vyberte si své SAYU!

Nechcete ani při menstruaci ustupovat ze svých nároků a stylu? Nemusíte! V SAYU dbáme na to, aby si u nás „to svoje“ našla každá z vás, a tak nabízíme menstruační kalhotky v široké škále různých provedení.

Usnadněte si rozhodování s naším porovnáním několika nejoblíbenějších modelů. Třeba vám potom bude hned jasnější, který je pro vás ten pravý!

Dobrá zpráva je, že nemůžete udělat chybu – ať už sáhnete po kterémkoliv modelu, dorazí vám kvalitní, do detailu dotažený kousek, který vám díky funkční vložce z jemného merina ve vaše dny dopřeje potřebný komfort a bezpečí.

Vyšší růžové light: K nerozeznání od běžného prádla

savost: nízká 

Lehké kalhotky v něžně růžovém provedení jsou horkým adeptem na nejnošenější model vaší SAYU výbavy. Své místo ve vašem šatníku si totiž najdou i mimo menstruaci, třeba při silnějším výtoku. Jsou tak pohodlné a prodyšné, že je nepoznáte od běžných kalhotek, pod oblečením navíc naprosto neviditelné. Hledáte trochu romantičtější alternativu diskrétního tělového prádla? Potom jsou jasnou volbou!

Jsou lehounké a cítím se v nich jako na obláčku. Světlounká růžová navíc ladí s něžností a křehkostí, kterou zažívám při konci menstruace, což je přesně to období, na které jsou tyto kalhotky nejvhodnější.“ – Dee

Vyšší s krajkou růžové: Pro romantické duše

savost: střední

Vyššímu modelu s romantickou krajkou interně přezdíváme „dortíček“ – z celé kolekce je totiž zaručeně nejsladší! Možná právě proto nám tolik přirostl k srdci… V přední části má prodlouženou vložku, a tak je ideální a bezpečnou volbou i pro ženy, které menstruují hlavně do přední části kalhotek. 

„Kalhotky jsou sice psané na střední savost, ale zvládly se mnou i těžký a dlouhý den. Rozhodně doporučuju!“ – Klára

 

Vyšší s krajkou s bordó: Elegantně a v bezpečí

savost: maximální

Vínový kousek s elegantní krajkou a maximální savostí vás ochrání i v ty nejnáročnější dny, a to díky prodloužené vložce a zdvojené savé vrstvě. Bordó odstín je praktický na údržbu, zároveň si ale zachovává svůj něžný ženský šarm, jemnost a eleganci. Ne nadarmo u našich zákaznic poslední dobou vyhrává na plné čáře... 

Měla jsem problém, že mi kalhotky od jiné značky protekly, vždy vpředu.. Ale Sayu mě nezklamaly ani jednou během (zatím) půlročního používání i při nejhorších dnech! Díky těmto kráskám se cítím pohodlně, nikde nic netlačí, nádherně sedí, jsou akorát pevné, a také díky nim vím, že jsem v bezpečí.“ – Klára

Vyšší hladké černé: Must-have každé minimalistky

savost: vysoká 

Hladké černé kalhotky s vykrojenými nohavičkami jsou univerzálním basic kouskem, který nesmí v šatníku chybět! Pokud barvám nebo krajkám dvakrát nefandíte, je tento střízlivý model perfektní volbou. A že sluší všem, to už je u nás snad samozřejmost :)

Stejně jako všechny ostatní jsou spolehlivé, sedí na místě, dobře sayou, a co je úplně nejlepší: NEJSOU CÍTIT. Nulový zápach je pro mě úplně největší úleva ve srovnání s jednorázovými pomůckami.“ – Pavla

Černé do pasu: Bokovky? Nikdy víc!

savost: vysoká

Minimalistické kalhotky inspirované retro střihy 60. let mají jedinou nevýhodu: Jejich vysoký pas objímá bříško tak komfortně, že se pak budete jen těžko vracet k bokovkám… Díky svému jednoduchému střihu a hladkému materiálu se nerýsují ani pod upnutým oblečením, k dostání jsou navíc až do velikosti 54/56, aby si tento extra pohodlný model mohla užít každá z vás.

Je v nich blaho menstruovat! Příjemné, pohodlné, hezky do pasu, bez protečení.“ – Veronika

Kalhotky na spaní: Pro klidný spánek bez nehod

savost: maximální

Nekvalitní spánek na duševní ani tělesné pohodě dvakrát nepřidá. S menstruačními kalhotkami na spaní ale budete mít o starost míň – protečení vám už nemusí dělat vrásky! Jejich funkční vložka je vpředu prodloužená a vzadu sahá až k okraji kalhotek, a tak ochrání při spánku na břiše, boku i zádech. Bezpečí a pohodlí vám ale dodají i za dne, a to zejména ve dnech nejsilnější menstruace.

Záchrana na noci, kdy kalíšek nestíhá nebo mě tlačí. Výborná je savá část protažená nahoru. Ve srovnání s ostatními střihy, které mám, jsou o něco nižší. Mám velký zadek, objemná stehna a opravdu jsou úžasně pohodlné.“ - Stáňa

Zpět na Všechny příspěvky