V čem chodí dámy ze SAYU?

Říká se sice, že kovářova kobyla chodí bosa, v SAYU to ale rozhodně neplatí! Každý den trávíme v obložení krásného prádla, není tím pádem divu, že často samy neodoláme. V našem ženském kolektivu pro vás pečlivě testujeme nové modely a na základě našich dojmů je ladíme k dokonalosti, taky si ale každá z nás už našla ten pravý SAYU kousek, ve kterém může být sama sebou. A právě ty vám dnes jejich nositelky, které SAYU dělají takovým, jakým je, s radostí představí.


Anežka
pozice: vše okolo balíčků

Bordó s transparentními boky

„Jezdím-li s kalhotkami Sayu,
jsem si jistá, že vyhraju.
Canicross nebo jízda na koloběžce,
bez Sayu kalhotek to jde těžce.
Cítím se v nich čistá a svěží, 
Sayu kalhotky jsou prostě boží!!”

Kalhotky bordó s transparentními boky

 

Maruška
pozice: vedení skladu

Klasické s krajkou růžové

„Je obtížné zvolit jen jeden model ze všech SAYU. S jedním z modelů si jsme však celkem podobní, a proto bych ho zařadila mezi mé TOP kousky... Přátelé totiž o mně říkají, že na všechno jdu přes emoce, zároveň, aby věci fungovaly, potřebuji ve většině z nich mít určitý systém. A přesně takové jsou kalhotky Klasické s krajkou růžové romantické, a přesto praktické!”

Klasické s krajkou růžové

 

Silvia
pozice: vše okolo balíčků

Kalhotky na spaní

„Ak by som si musela vybrať iba jeden kúsok z nášho sortimentu, boli by to nohavičky na spanie. Pohodlie a pocit bezpečia a istoty, ktoré mi priniesli, prispeli k zvýšeniu kvality môjho spánku počas dní, ktoré bývajú občas tak náročné. A to je na nezaplatenie.”

Kalhotky na spaní tělové

 

Magdalena
pozice: vše okolo balíčků a úklidu

Modré brazilky

„Mým nejoblíbenějším modelem jsou modré brazilky s krajkou na zadečku. Využívám je obvykle v posledních dvou dnech menstruace, tehdy už nekrvácím tak silně a kalhotky mi zaručí bezpečí a bezstarostnost. Dodávají mi jistotu a sebevědomí. Často se mi stává, že mi kamarádky pochválí ozdobnou krajku, která dokonale podtrhne zadeček, zároveň neukáže všechno. Pak jsou překvapené, když jim sdělím, že se jedná o menstruační kalhotky. Vypadají jako luxusní noční prádlo.”

Modré brazilky

 

Anastázie
pozice: zákaznický servis

Růžové brazilky

„Každý z našich modelů má něco do sebe a ráda si je během menstruace volím dle aktuální nálady a potřeby. Proto je úžasné, že máme v nabídce kalhotky různých střihů, savostí a barevného provedení. Perfektní design nabízí romantické varianty s jemnou krajkou i hladké minimalistické modely. U mě většinou vítězí právě tmavé a jednoduché modely, jako například kalhotky Klasické hladké černé. Mým nejoblíbenějším modelem jsou však nepochybně milované Brazilky. Až později jsem přišla na to, jak úžasné a univerzální jsou modely s nízkou savostí. Ráda sportuji a vím, že tyto kalhotky si mohu vzít například i pod těsné sportovní oblečení a spolehnout se na ně. Je to zkrátka můj “go-to” model, který využiji nejčastěji. :)”

Růžové brazilky

 

Věříme, že si v našem sortimentu i vy najdete ideální kousek, ve kterém se budete cítit sama sebou ​​– krásná, v bezpečí a v pohodlí. Přečtěte si náš článek o tom, jak si vybrat ty pravé SAYU, nebo nás jednoduše kontaktujte na facebooku, instagramu nebo telefonu +420 773 739 774, moc rádi vám s výběrem poradíme. A pokud už máte jasno, vemte to zkratkou rovnou na e-shop.

 

Zpět na Všechny příspěvky