SAYU klub: Získejte nové, ještě větší odměny!

Máme velkou radost z toho, kolik členek už čítá SAYU klub! Spustili jsme ho v únoru a od té doby se vás přihlásilo už několik set. Není pro nás větší pochvala než stovky zákaznic, které se opakovaně vrací pro naše menstruační kalhotky. A tak pro vás máme další odměny – ta nejnovější je dokonce na přání!

Čím více bodů, tím větší sleva

Nejčastěji jste nám psali o to, abychom přidali i vyšší slevy, které za nasbírané body dostanete. A to vám rádi splníme! Nově jsme proto přidali slevu 500 Kč za 470 bodů, slevu 1000 Kč si zase vysloužíte za 900 bodů. Je tedy na vás, jestli si body raději uspoříte a odměníte se pořádnou slevou, nebo je raději postupně vyčerpáte třeba za poštovné zdarma.

Jak slevu uplatnit?

Pro získání i uplatnění bodů a slev se nezapomeňte přihlásit. Po přihlášení už dole budete mít malé vyskakovací okénko, kde v sekci „Získat odměny“ vidíte všechny dostupné výhody. A pokud máte dostatek bodů a slevu přesto nevidíte, zkuste myší zarolovat ještě o kousek níže.

 

Obrázek SAYU e-shopu

 

Děkujeme, že do nás vkládáte důvěru a pravidelně se vracíte. Jsme rádi, že vám můžeme vaši přízeň oplatit odměnou, která rozhodně najde své využití. A nezapomeňte, že můžete body získat i za doporučení kamarádce.

Ještě nejste členkou SAYU klubu? Více informací o jeho výhodách i o tom, jak postupovat při jejich uplatnění, si přečtěte v našem předchozím článku.

Zpět na Všechny příspěvky