Čerpejte výhody SAYU klubu

Máme velkou radost, že si mnoho z vás, našich zákaznic, oblíbilo své SAYU natolik, že se rády pravidelně vracíte pro nové modely. A chceme vás za vaši přízeň odměnit. Proto jsme spustili SAYU klub, nový systém výhod. Pojďte se s námi podívat, jak vlastně funguje a co díky němu můžete získat.


Odměníme vás za nákupy

Princip je jednoduchý: Jako člen SAYU klubu sbíráte body, které následně vyměňujete za výhody. První získáte už při samotné registraci, další sbíráte za nákupy, dostanete je od nás ale i jako dárek k narozeninám. Za nasbírané body vás potom čekají slevy nebo třeba poštovné zdarma. Odměny i způsob, jak přijít k bodům, pro vás budeme postupně rozšiřovat, můžete se tedy těšit i na nové bonusy!


Jak uplatnit své body?

1) Nezapomeňte se při každém nákupu přihlásit do svého účtu, aby vám byly body správně připsány. I pro jejich uplatnění je potřeba se nejdříve přihlásit.

SAYU klub

2) Až bude váš košík kompletní, ve vyskakovacím okénku si vyberte jednu ze slev. Ty, na které máte dostatek bodů, budou mít u sebe tlačítko UPLATNIT.

Sleva

3) Když na tlačítko UPLATNIT kliknete, v okénku se vám objeví slevový kód a tlačítko COPY. Jeho pomocí si kód zkopírujete do schránky, případně můžete použít myš nebo obvyklou zkratku Ctrl + C a Ctrl + V.

sleva menstruační kalhotky

4) Ten potom v pokladně vložte do políčka pro kódy (najdete ho vpravo) a klikněte na POUŽÍT. Tím se vám cena objednávky sníží o hodnotu slevového kódu.

sleva kalhotkysleva menstruační

Chcete se rovnou pustit do sbírání? Tudy to můžete vzít nejkratší cestou na e-shop. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám v SAYU klubu líbí. Děkujeme, že se s námi podílíte na tom, aby bylo na světě o něco méně odpadu.

Zpět na Všechny příspěvky