Svůdné prádlo na Valentýna? Kalhotky SAYU!

Chcete na Valentýna nechat zazářit své nejkrásnější já? Máme pro vás pár kousků, které dokážou se sebevědomím udělat divy! Menstruační kalhotky SAYU jsou totiž nejen funkční, prodyšné a extra pohodlné, ale umí být i zatraceně sexy 🥰.

Podívejte se, jaké kousky jsme pro vás vybrali – a možná můžete partnerovi rovnou naznačit, že by byly perfektním valentýnským dárkem…

 

Transparentní černé Hi Cut

Svůdnější už to nebude! Naše čerstvá valentýnská novinka si ve vzhledu nezadá s vaším nejkrásnějším prádlem. Transparentní přední díl je z jemného italského tylu, zadní část zase z pohodlného modalu. Funkční vložka je na vaše přání o něco užší. A vykrojený střih navíc vykouzlí pohádkově dlouhé nohy 👠.

Savost: 3/5

Tip: Nyní je pořídíte za zaváděcí cenu 889 Kč!

Menstruační kalhotky s tylovým předním dílem

 

MERINO Klasické bordó

Odstíny červené k Valentýnu zkrátka tak nějak patří. Stejně jako nejvyšší míra hýčkání. Obojí v sobě spojují menstruační kalhotky ze 100% merina v elegantní bordó 💞! Díky tenké přízi jsou kalhotky vzdušné, tenké a úžasně měkké, ale také mají termoregulační vlastnosti a udrží vás v suchu za každé situace.

Savost: 3/5

„Velice příjemný materiál. Ideální na cvičení i jen tak. Při středně silné menstruaci jsem je na sobě měla 8 hodin. Nešustí. A pro mě největší benefit: v kalhotkách si nepřijdu zapařená. Kdyby šlo dat 10 hvězdiček, dám je bez váhání. Milý a ochotný zákaznický servis je jen třešnička na dortu :). Moc děkuji a doporučuji.“

­–recenze zákaznice Veroniky

Menstruační kalhotky z merino vlny 

MODAL Rafinovaná klasika v modré

Ne nadarmo se modalu přezdívá „umělé hedvábí“ – je totiž úžasně hladký, vzdušný a jemný na dotek! Vůbec poprvé jsme ho zkombinovali s luxusní německou krajkou, a tak vznikl svůdný a elegantní kousek na každý den.

Savost: 1/5

Tip: Kalhotky v light savosti jsou pocitově k nerozeznání od běžného prádla, ale mají zabudovanou funkční vložku. Jsou tak skvělou alternativou k intimkám, kterou využijete při končící menstruaci, jako doplněk ke kalíšku či tamponu i při pocení či výtoku.

Modré kalhotky s krajkou

 

Model roku 2023 Černé brazilky

Dámy ve velikosti 46 a 48 mohou sáhnout po posledních kouscích nejkrásnějšího modelu uplynulého roku! Limitovaná edice krajkových brazilek je vůbec nejsmyslnějším SAYU kouskem – díky promyšlenému střihu, delikátním materiálům i funkční vložce z nejjemnějšího merina jsou tyto light menstruační kalhotky absolutně okouzlující na pohled i dotek 🫶.

Savost: 1/5

Zajímavost: Model roku vznikl pouze v limitované edici 100 ks a každý kousek je doplněn luxusním balením s ručním věnováním.

Krajkové menstruační brazilky

Už máte jasno? Tak hurá na e-shop! Rádi vám také poradíme s výběrem správného modelu i velikosti, stačí nám napsat. Přejeme šťastného Valentýna!

 

RE-Svíčka s vůní vanilky, švestky a patchouli 🕯️

Pro vytvoření nezapomenutelné valentýnské atmosféry, která vás obklopí láskou a harmonií doporučujeme RE-Svíčku s vůni vanilky, švestky a patchouli. Tato svíčka není jen obyčejným předmětem, je to malý kousek umění, který okoření každý okamžik strávený nejen ve dvojici.

Sójová svíčka

Speciální tip: Pro dovršení opravdové romantické atmosféry vám doporučujeme naladit následující oblíbené songy zakladatelek SAYU Jany a Majdy 🩷


🎶 Co najdete v playlistu Majdy:

John Legend - All of Me

Nat King Cole - L.O.V.E.

Etta James - At Last


🎶 Co najdete v playlistu Jany:

Minor Swing

Fréro Delavega - Sweet Darling

Ronan Keating - Winter Song

Zpět na Všechny příspěvky