Menstruační plavky s merino vlnou: Jak fungují a proč si je zamilujete? ❤️

Revoluční novinka, se kterou si užijete bezstarostné chvíle na suchu i ve vodě? Menstruační plavky SAYU s merinem! Plavky s inovativní savou vrstvou, vyvinuté ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci, zabrání úniku menstruační krve, a vy si tak můžete užít bezstarostný den na pláži, u bazénu nebo třeba v lázních.


Jak menstruační plavky SAYU fungují? 💡

Na první pohled naše absorpční plavky vypadají jako každé jiné, jejich tajemství tak zůstává ostatním skryto – tím je nepropustná, a přesto vysoce prodyšná membrána, díky které zůstane krvácení bezpečně uzavřeno ve funkční vložce, a tak neprosákne na povrch plavek ani do vody. Díky kapacitě savé vložky, která pojme slabé až středně silné krvácení, je tak můžete využít jako doplněk ke kalíšku nebo tamponu, ale také jako samostatnou menstruační pomůcku nebo při inkontinenci.

Stejně jako menstruační kalhotky SAYU, i plavky obsahují merino vlnu – ta je pocitově suchá i po namočení, a navíc prodyšná a přirozeně antibakteriální. Díky tomu předchází zapařování a s ním také vaginálním zánětům, pro které jsou jinak vlhké plavky hotovou živnou půdou. Právě merino má na svědomí to, že se v nich budete cítit natolik komfortně, že si je oblíbíte i mimo své dny!


Nadčasový vzhled, který neomrzí 🎀

Plavky jsme navrhli v elegantním designu, který vám dodá sebevědomí, ať už jste v bazénu, moři nebo lázních. Klademe velký důraz jak na perfektní střih, tak na kvalitu provedení – a protože se díky poctivému ušití můžete těšit na nejedny společné prázdniny, zvolili jsme nadčasovou černou, která se jen tak neokouká!

Vytvořili jsme pro vás dvě provedení, jedno krásnější než druhé:

 

Menstruační plavky s transparentními boky (kolekce PREMIUM)🩸🩸

Luxusní plavky klasického střihu s bočními panely z jemného italského tylu jsou podšité merino vlnou v celé ploše plavkového úpletu. Díky tomuto podšití zůstávají plavky pocitově suché i poté, co vyjdete z vody ven. Vysoce kvalitní plavkový úplet, vyrobený v Itálii, je hladký a pružný. Má rychleschnoucí vlastnosti a chrání proti slunečnímu záření.

Savost: 2/5 (ideální na slabé krvácení či inkontinenci, případně jako doplněk ke kalíšku nebo tamponu ve dnes silnější menstruace)

 

Menstruační plavky hladké🩸

Kvalitní, pohodlné, nadčasové! Menstruační plavky v minimalistickém hladkém provedení budou základem plážové výbavy, hodí se totiž ke všemu. I tento model je vyrobený z italského plavkového úpletu vysoké kvality, který je hladký a pružný, má rychleschnoucí vlastnosti a chrání proti slunečnímu záření. Merino zde najdete v dotykové části funkční vložky – stejně jako u našich kalhotek.

Savost: 1/5 (light savost, ideální pro špinění, slabé krvácení v poslední dny menstruace i inkontinenci) 

 

Užijte si léto bez omezení – SAYU plavky vás hravě podrží v každé vlně!  🌊  

 

Koupit plavky!
Zpět na Všechny příspěvky