5 důvodů, proč používat kalhotky SAYU 🩸

Za kvalitou si stojíme - s našimi kalhotkami už nemusíte hledat kompromisy. Navrhujeme a šijeme pro vás modely mnoha různých střihů, stylů i barev – tak, aby si u nás každá našla přesně to, v čem se bude cítit v bezpečí, krásná a sama sebou.


Proč používat právě naše menstruační kalhotky?


1. Minimalizujte produkci odpadu

Předpokládaná životnost našich kalhotek je 3+ roku. Za 3 roky používání kalhotek SAYU ušetříte 6,27 kg jednorázového odpadu. Vysoká kvalita a dlouhá životnost našich kalhotek jsou pro nás klíčem k udržitelnému produktu.

Graf s množstvím odpadu

2. Noste prádlo vybavené špičkovou technologií

Ostatní se ohánějí reklamními superlativy, my nabízíme skutečné inovace. Kalhotky SAYU jsou nejen krásné a pohodlné, jsou navrch vybaveny špičkovými technologiemi: absorpční vrstvou SAYUpro a vysoce paropropustnou membránou SAYUtech s hodnotou Ret 1,6. Obojí jsme vyvinuli ve spolupráci s Technickou univerzitou v Liberci. Více o technologii nalzenete zde.

Prodyšnost
Rozvod tekutiny
Bez chemie

Vysoce paroprupustná membrána SAYUtech s hodnotou Ret 1,6.

Zcela unikátní technologie savé vrstvy - řízený rozvod tekutiny ve vložce v podélném směru.

Kalhotky neobsahují PFAS, aktivní stříbro ani jinou přidanou chemii.

 

3. Prospějte svému zdraví

V našich kalhotkách se nebudete zapařovat. Díky prodyšnosti našich kalhotek minimalizujete výskyt vaginálních zánětů. Vlna merino má termoregulační schopnost a zároveň je prodyšná, savá vrstva SAYUpro má obdobné vlastnosti díky své struktuře a složení. Nošení našich kalhotek doporučuje gynekoložka MUDr. Jana Voborská Neudeckerová.

Jana a Majda s kalhotkami

4. Každý den se budete cítit komfortně

Funkční kalhotky SAYU Vám dopřejí pocit absolutní svobody. Narozdíl od běžného prádla Vás udrží v suchu a využijete je v mnoha situacích:

 

    5. Podpořte kvalitní český výrobek

    Kalhotky pro vás vyrábíme v České republice, kde zaměstnanci dostávají spravedlivou mzdu. Klademe důraz na šetření zdrojů a transparentní systém výroby. Používáme pouze kvalitní certifikované materiály vyrobené v Česku, Itálii a Německu. U každého modelu na našem e-shopu naleznete detailní informace k jeho složení, certifikaci a původu.

    česká výroba

    S našimi kalhotkami se snažíme periodu oslavovat. Nekonečným pohodlím, absolutní spolehlivostí a okouzlující elegancí. Vytváříme prádlo, ve kterém se budete cítit ve své kůži a zároveň nepolevíte ze svých nároků na krásu. Ani ve své dny. Ať už jste romantická duše, zarytá minimalistka, nebo svůdná femme fatale, u nás si to svoje rozhodně najdete.

    Zpět na Všechny příspěvky